Billige vinduer - Danskproducerede:
Produktion og levering, direkte fra fabrikken i Herning

Billige vinduer i en god dansk kvalitet er reelt muligt,
når man undgår de fordyrende mellemled.

billige vinduerDanske vinduer leverer dine nye billige vinduer over hele Danmark. Der er på intet tidspunkt gået på kompromis med kvaliteten - tværtimod: grundmaterialet er fingesamlet kernefyrretræ og alle dele, lister mm er fra danske eller skandinaviske leverandører.

Men fordelen er, at når du køber billige vinduer direkte fra fabrikken, undgår du at betale ekstra for dyre mellemled, og prisen bliver naturligvis lavere.

Billige vinduer - produktguide

Når du bestiller dine billige vinduer via os får du et produkt, der er 100% dansk og et produkt uden store krav til vedligeholdelse.

Inklusive ekstra sikkerhed mod indbrud.

Danske Vinduer tænker også på DIN sikkerhed, uden at det koster ekstra. Vinduer med paskvilgreb er inklusive hageholvelukning, der betyder op til 20 gange længere indbrudstid, hvilket ofte er nok til at tyven mister tålmodigheden. Selvom vinduerne er billige, er de alligevel også BR15 energigodkendte foruden DVV certificeringen, som er ekstra krævende.Om Danske Vinduer og Døre
Danske Vinduer og Døre har gennem de sidste år gennemgået en større udvikling. Fra at have være en familiedrevet virksomhed med mangeårig erfaring og solide knowhow indenfor produktion er der nu sket en væsentlig forbedring og optimering af produktionen samt kvaliteten. Danske Vinduer har tilpasset sig markedets efterspørgsler og kvalitetscertifikater herunder DVV og BR15 produktion.

Hos os er det ikke de store armbevægelser og salgstaler, der præger billedet, men tilgengæld kan du regne med, at vi fortæller dig nøjagtig, hvad vi synes. Når det drejer sig om langsigtede produkter som vinduer og døre, har vi den holdning, at det er vigtigt at folk får valgt en løsning, som de bliver glade for - også i længden.

Bestil de produkter, du ønsker via nettet eller besøg os på fabrikken, hvor du altid er velkommen. Her giver vi gerne gode råd og vejledning, og du har samtidigt mulighed for at opleve kvaliteten.

Danske vinduer og døre i Herning - billige vinduer direkte fra fabrik til hele Danmark

Danske Vinduer og Døre A/S|Cedervej 5-9|7400 Herning|tlf. 96277400|fax 96277401|info@danske-vinduer.dk