Billige vinduer i en kvalitet der er værd at gå efter

Billige vinduer i en god kvalitet kan godt lade sig gøre, når man går udenom dyre mellemled.

billige vinduerNår man siger, man sælger billige vinduer uden at gå på kompromis med kvaliteten, risikerer man at folk opfatter det som et tarveligt salgstrick.

Hos os er det bare sådan, det er. Når du køber billige vinduer direkte fra vores virksomhed, undgår du at betale ekstra for dyre mellemled, og prisen bliver naturligt lavere.

Billige vinduer - produktguide
Information og gode råd

Når du bestiller dine billige vinduer via os får du et produkt, der er 100% dansk og et produkt uden store krav til vedligeholdelse. Vi bruger nemlig, som den eneste producent herhjemme, en to-komponent oliebaseret maling, når vi overfladebehandler vores billige vinduer og det betyder, at de får en langt større holdbarhed.

Om Danske Vinduer og Døre
Danske Vinduer og Døre er en familiedrevet virksomhed og vores mangeårige erfaring og solide knowhow indenfor produktion og salg af kvalitets vinduer og døre, sikrer dig den bedst tænkelige vejledning på området.

Hos os er det ikke de store armbevægelser og salgstaler, der præger billedet, men tilgengæld kan du regne med, at vi fortæller dig nøjagtig, hvad vi synes. Når det drejer sig om langsigtede produkter som vinduer og døre, har vi den holdning, at det er vigtigt at folk får valgt en løsning, som de bliver glade for - også i længden.

Bestil de produkter, du ønsker via nettet, besøg os på fabrikken, hvor du altid er velkommen, blot du ringer og aftaler en tid med os på forhånd eller kontakt os for gode råd og vejledning.

Danske Vinduer og Døre ApS|Drejervej 15|7451 Sunds|tlf. 96277400|fax 96277401|info@danske-vinduer.dk