Danskproduceret

Dørguide - så du kan kende forskel

Danske Vinduer og Døre A/S har et bredt sortiment af energidøre.
Mange års erfaring med dørproduktion til det specielle danske klima, har gjort det muligt også at eksportere til andre euroæiske lande.
Der er meget få udenlandske firmaer, der har kendskab til fugtigheden her i Danmark, hvorimod Danske vinduer og døres produkter er specielt tilpasset det Danske klima, hvilket i sidste ende vil være til glæde og gavn for vores kunder i rigtigt mange år.

Vi producerer facadedøre og øvrige døre i FSC certificeret imprægneret kernefyrretræ med min. 90 % kerne. Vi tilbyder også Mahognidøre af sorten Sapeli samt Aluminium/træ facadedøre med enten fyrretræ eller Mahogni på den indvendige side og Aluminium på hele den udvendige side så det er vedligeholdelsesfrit og aldrig skal males. 

Glas er altid det bedst isolerende med sort varmekant vi kan få fra Pilkington glas Danmark A/S, som er den bedste glasproducent på markedet. Til træ/alu kan man i prisberegneren vælge om glasset skal være 2 eller 3 lags

Vi bruger kun de bedste materialer.. se mere her..

Se også 3D animerede vinduer her...

Her kan du finde alle informationer om vor produkter ( Link til informationer )


Her kan du se en oversigt over vores forskellige dørtyper, og vælge netop den model der passer dig bedst. Har du specielle ønsker, er du også meget velkommen til at sende os et billede eller en illustration, der beskriver dine ønsker.


Har du brug for vejledning eller anden inspiration, giver gerne gode råd ganske gratis omkring materialevalg, form, m.v. så kontakt os her eller ring på 96 27 74 00


Vælg Typen herunder (Facadedør, Pladedør, Terrassedør, Sideparti, Halvdør osv.)   Du kan senere vælge hvilken model du ønsker og du ønsker det i Fyr, Mahogni eller Alu/træ og i hvilken farve og størrelse du ønsker.


Hvis du ønsker at beregne en pris på en dør i din størrelse, kan du blot klikke på dørnavnet.

Dobbelte terrassedøre

Halvdøre / stalddøre
Halvdør

 Facadedøre

Terrassedøre
Terrassedør

 

Herunder kan du beregne priser på de øvrige døre:

Pladedøre
D
øre med sideparti
Sidepartier


Danske Vinduer og Døre | Udstilling og Produktion: Cedervej 5 - 9, 7400 Herning | tlf. 96277400 | info@danske-vinduer.dk


All rights reserved - Danske-Vinduer - Copyright © 2018