Danskproduceret

Ingen vedligeholdelse og unik isoleringsevne !!


Træ/Alu vinduer og døre eller Alu/Træ som det også kaldes, er et vedligeholdelsesfrit og energivenligt system af vinduer og døre med enten 2 eller 3 lags superlavenergi energiglas, hyggen og isoleringsevnen af træ indvendigt og mat aluminium glans 30 på yderside som sikrer optimal beskyttelse af alle typer vinduer og døre i det hårde danske vejr.

Alu/Træ systemet er udvendigt opbygget af en vejrbestandig vedligeholdelsesfri aluminiumskonstruktion i glans 30 der fås i mange forskellige farver. Indvendigt består systemet af en trækonstruktion, som udføres tilsvarende vores Fyrretræs eller Mahogni vinduer og døre for at bevare hyggen og den gode isoleringsevne som et trævindue.

Alu/Træ kan laves med 2 lags superlavenergi glas med en u-værdi på 1,1 eller med 3 lags ultra superlavenergi glas med en u-værdi på 0,5.  Alu/Træ med 2 lags glas svarer til energiklasse B og Alu/Træ med 3 lags glas svarer til energiklasse A

Prisen på Alu/Træ elementer finder du ved at vælge vindues eller dør typen i menuen til venstre, vælge modellen og derefter vælge Alu/træ hvor der står træsort. Ønskes der 3 lags glas, vælges det i rubrikken "Rude"

Skulle de have spørgsmål til vores produkter er de meget velkommen til at ringe på 96 27 74 00 eller skrive på
info@danske-vinduer.dk eller de er også meget velkommen til at kigge forbi fabrikken og se dem ved selvsyn. (husk at aftale tid med en af vore sælgere)    

Se farver til Træ/alu her

Se dimensioner på Træ/alu herSe billedereksempler herunder     
Bemærk venligst: Der er tale om produktfotos, som ikke kommer til sin fulde ret i denne afbildning.
Monteret på den rette plads vil billedet naturligvis være bedre.

NB: du kan klikke på de store billeder, for at se dem endnu større..


 

 

 

Danske Vinduer og Døre | Udstilling og Produktion: Cedervej 5 - 9, 7400 Herning | tlf. 96277400 | info@danske-vinduer.dk


All rights reserved - Danske-Vinduer - Copyright © 2018