Danskproduceret

Vindues- og dørguide:

Danske Vinduer og Døre har et komplet sortiment af døre og vinduer. Her har vi i rigtig mange år produceret kvalitets Vinduer og Døre fra vores egen fabrik i Danmark til hele Europa. Her er der ingen Vinduer og Døre fra udlandet som ikke kan holde til fugtigheden her i Danmark, kun kvalitets elementer, lavet til det Danske klima og som vil være til glæde og gavn for vores kunder i rigtig mange år.


Skal du købe nye Vinduer eller Døre?

I vores produktguide herunder beskriver vi vores forskellige produktserier indenfor Vinduer og Døre.

Vi producerer Vinduer og Døre i  FSC og DVC certificeret imprægneret Kerne Fyrtræ min. 90 % kerne, Mahogni Vinduer og Døre af sorten Sapeli samt Aluminium/træ Vinduer og Døre med enten Fyrtræ eller Mahogni på den indvendige side og Aluminium på hele den udvendige side så det er vedligeholdelsesfrit og aldrig skal males. 

Glas er altid det bedst isolerende med sort varmekant vi kan få fra Scanglas A/S, som er den bedste glasproducent på markedet.  Til træ/alu kan man i prisberegneren vælge om glasset skal være 2 eller 3 lags.


Vi bruger kun de bedste materialer.. se mere her..

Her kan du finde alle informationer om vor produkter ( Link til informationer ) 


Skulle der være en model eller type der mangler her på siden, kan vi højst sandsynligt lave den alligevel og du kan få et tilbud ved at sende os et billede af det ønskede. Kommer du i tvivl om noget som helst, skal du endelig bare ringe til os her på kontoret så vi kan hjælpe.
 

Vælg produktguide for enten vinduer eller døre, for at læse mere om de muligheder, vi giver dig og dit hus i kernefyrretræ, Mahogni eller Alu/træ produkter.


 

 

Danske Vinduer og Døre | Udstilling og Produktion: Cedervej 5 - 9, 7400 Herning | tlf. 96277400 | info@danske-vinduer.dk


All rights reserved - Danske-Vinduer - Copyright © 2018