Danskproduceret

Alu/Træ SuperlavEnergi vinduer

Alu/træ eller Træ/alu systemet som det også kaldes, er et vedligeholdelsesfrit og energivenligt system med 2 eller 3 lags superlavenergiglas der sikrer optimal beskyttelse af alle typer vinduer og døre.

Alu/træ systemet er udvendigt opbygget af en vejrbestandig vedligeholdelsesfri aluminiumskonstruktion.   Indvendigt består systemet af en trækonstruktion, som udføres tilsvarende vores Fyrtræs og Mahogni Elementer for at bevare hyggen.  På den indvendige side er vi leveringsdygtige både med fyrtræ og mahogni for det rette look.

Træ/alu kan laves med 3 lags ultra superlavenergi glas med en u-værdi på 0,5 eller med 2 lags superlavenergi glas med en u-værdi på 1,1.

Prisen på Alu/træ elementer finder du ved at vælge vindues eller dør typen i menuen til venstre, vælge modellen og derefter vælge Alu/træ hvor der står træsort eller Alu/træ.

 Skulle de have spørgsmål til vores produkter er de meget velkommen til at ringe på 96 27 74 00 eller skrive på info@danske-vinduer.dk  eller de er også meget velkommen til at kigge forbi fabrikken og se dem ved selvsyn. ( husk at aftale tid med en af vore sælgere )


Se nogle billeder af systemet herunder            Dimensioner på Alu/træ her

Bemærk venligst: Der er tale om produktfotos, som ikke kommer til sin fulde ret i denne afbildning. Monteret på den rette plads vil billedet naturligvis være bedre.

! Klik på de store billeder for at få dem endnu større..

Se også Billeder af nogle af vores vinduer og døre her.

Se også Billeder af nogle af vores projekter her.


Danske Vinduer og Døre | Udstilling og Produktion: Cedervej 5 - 9, 7400 Herning | tlf. 96277400 | info@danske-vinduer.dk


All rights reserved - Danske-Vinduer - Copyright © 2018