Danskproduceret

Danske vinduer giver dig 10 års Garanti.


Danske Vinduer og Døre yder 10 års produktgaranti på alle typer Vinduer og Døre og du sparer de dyre mellemled såsom trælasten ved at købe direkte på vores hjemmeside.

Vi arbejder hele tiden på, at optimere vores produkter med den nyeste teknologi og de bedste dele, i form af den bedste trækvalitet, imprægnering af træet, samt det bedste superlavenergi energiglas, beslag og overfladebehandling.
Kvaliteten er altid den bedste, der kan laves med de nye dele der findes på markedet og derfor kan vi give sikkerhed til vores kunder i form af en 10 års garanti på vores produkter.

! Elementer der er umalede fra fabrikken, skal overfladebehandles efter vor anvisninger for at bevare garantien på produktet. Dvs. at alt træ skal males med en fulddækkende kvalitets maling for at beskytte træet mod fugt og regn. Dette gælder også bag glaslister og bag glasset i falsen ! Så glasset skal taget ud og der skal males i fals og bag glaslister, før glasset monteres igen efter maling er hærdet.

For at bevare garantien på vor produkter er det vigtigt at produkterne vedligeholdes rigtigt. Det betyder bla. at maling skal vedligeholdes hvis der er tegn på svigt af behandlingens vandafvisende funktion.

Se vedligeholdelse af vinduer og døre her.

Alle vores produkter er CE-MÆRKEDE.
Alle vores vinduer og døre leveres med min. 10 års produktgaranti.


For energiglas leveret og monteret af Danske Vinduer og Døre videregiver vi producentens garanti fra glasindustriens, som er altid er på 5 år. Se Vinduesindustriens garantibestemmelser.

Grebsæt og Cylindre er der 2 års reklamationsret på efter købeloven

Bemærk !! En tætningsliste er en slid-del som man må påregne bliver klemt med tiden og den skal derfor udskiftes når den er blevet klemt til at elementet ikke lukker helt tæt.  Tætningsliste kan købes billigt her hos os (Venligst oplys ordre nummer så vi kan se hvilken tætningsliste der er brugt)

Bemærk !! Ordrer der er købt og godkendt før d. 13/6/2013 er med 5 år's garanti. Ordrer der er købt efter d. 13/06/2013 er med 10 år's garanti på selve elementet og 5 år's garanti på glasset.

Produkter der ikke er omfattet af garantien:

  1: Elementer som er fejlmonteret

  2:
Døre der ikke er monteret med 3-Punkts lås efter ønske fra kundes side. 
  (Vi bruger normalt altid 3 eller 4 punkts Assa låsekasser og giver ikke garanti på døre med 1 punkts lås,
  2 punkts lås eller motorlåse, med mindre motorlåsen er en godkendt 3 punkts lås )
 
  3: Træfyldninger over 40 cm. i bredden ( vi anbefaler i stedet Hdf ) 
  
  4: Maling på mahogni elementer ( Vi anbefaler kun at oliere mahogni )
 
  5: Produkter og tilbehør som ikke er vedligeholdt rigtigt ( se evt. Vedligeholdese af Elementer )
 
  6: Elementer der er monteret i rum med dårlig udluftning, hvor fugt får elementet til at slå sig.
  
  7: Mørke farver der falmer af sollys med tiden.

 
! Vinduer og Døre skal monteres og vedligeholdes efter vores anvisninger for at bevare garantien på produktet. Se links herunder:

Monteringsvejledning

Vedligeholdese af Elementer

Supplerende udfaldsbeskrivelse

Generelt må det accepteres, at træ er et naturmateriale, der ofte er meget inhomogent. Der kan derfor forekomme struktur- og glans-variationer, farve-variationer, vindridser og andre normale trævariationer.
Harpiks kan i visse situationer give anledning til mindre udtræk.  Vi bruger dog kun Optimeret fingerskarret træ hvor Knaster er skåret ud, men synligheden kan ikke altid helt undgås.
Produktionen foregår industrielt med de fordele, dette giver med hensyn til ensartet høj kvalitet og behandling på alle flader.

Fragtskade eller Materialefejl ved levering..

!!  Det nye element skal kontrolleres, at det er som ønsket og skadefrit, før det tages i brug, dog senest 14 dage dage efter leveringen.!!

Danske Vinduer og Døre har som mål at give høj service både før, under og efter levering.
Skulle du, mod forventning, konstatere fejl eller fragt skade ved et produkt, kontakter du blot Danske Vinduer og Døre før produktet monteres/isættes.Viser det sig, at der er tale om Fragt, produktions- eller materialefejl, vil disse blive hentet hjem og udbedret uden udgift for dig. (Vi dækker dog ikke eventuel ommontage).
Ved en evt. reklamation skal vi bare bruge ordre nummeret for at kunne behandle reklamationen, så det er et krav at man gemmer dette. 

!!  Vigtigt

! Mahogniprodukter og dørbundkarme skal behandles med mahogniolie. Se mere på linket Vedligeholdelse herunder.  
Mahogni fyldninger skal behandles med mahogniolie senest 5 uger efter levering for at de ikke bliver misfarvede, deforme eller revner.
! På frisede fyldninger i træ over 45 cm bredde ydes der ikke garanti. Vi anbefaler derfor istedet HDF til maling, som er en god og smuk løsning - og forhindrer problemer med sprækker og deslige.

! Det første års tid er det meget vigtigt at bruge trepunkts låsen hver gang man lukker døren, så toppen og bunden af rammen bliver holdt på plads, mens træet arbejder. Hvis man ikke aktiverer trepunktslåsen kan der i starten være lidt luft i top og bund. En dør kan ikke garanteres tæt, så længe træpunktslåsen ikke er aktiveret.

! Husk på, at døre og vinduer er naturprodukter og arbejder (dvs. udvider sig og trækker sig sammen) forskelligt alt efter vejret, så det er derfor vigtigt at træet har pladsen til at arbejde.

! Det er meget vigtigt at der er god og effektiv udluftning i huset, så der ikke er fugt i huset som kan forvolde skade på elementerne !! Dette gælder især i baggange hvor der er installeret vaskemaskiner og tørretumblere, som afgiver en del varm fugtig luft.


Danske Vinduer og Døre | Udstilling og Produktion: Cedervej 5 - 9, 7400 Herning | tlf. 96277400 | info@danske-vinduer.dk


All rights reserved - Danske-Vinduer - Copyright © 2018