Danskproduceret

Vindue - Guide


Hos Danske Vinduer og Døre finder du et bredt sortiment af energivinduer og energidøre, som iøvrigt har 10 års garanti og er inklusive ekstra tyverisikring ved paskvilgreb og dørgreb.
Danske Vinduer har produceret kvalitets vinduer og døre til Danmark og til hele Europa i mange år. Vinduerne og dørene tilpasses det fugtige danske klima. Vi er stolte over at kunne tilbyde en kvalitet, der kan tilfredsstille vores kunders behov for et stærkt produkt med lang holdbarhed.

Produktionen er primært baseret på godkendt kvalitets kernefyrretræ med min. 90 % kerneandel. Mahogni vinduer og døre er af sorten Sapeli. Aluminium / træ vinduer og døre tilbydes med enten Fyrretræ eller Mahogni på den indvendige side og Aluminium på hele den udvendige side. Det er et vedligeholdelsesfrit produkt, der aldrig skal males. 

Energiglassene som vi benytter (inkl. sort varm kant) er højisolerende glas fra producenten Scanglas, som er en af de førende glasproducenter på markedet.  Til træ / alu kan man i prisberegneren vælge om glasset skal være 2 eller 3 lags.


Vi bruger kun de bedste materialer.. se mere her..

Se også 3D animerede døre her...

Her kan du finde alle informationer om vor produkter ( Link til informationer )

Her kan du se en oversigt over vores forskellige typer af Energivinduer, og vælge netop den type der passer dig bedst. Har du specielle ønsker, er du også meget velkommen til at sende os et billede eller en illustration, der beskriver dine ønsker.

Har du brug for vejledning eller anden inspiration, giver vi gerne rådgivning omkring materialevalg, form, m.v. så kontakt os her eller ring på 96 27 74 00 

Vælg typen herunder (Topstyrret, Bondehus vinduer, Dannebrogs vinduer, Sidehængte vinduer, osv.)  Du kan senere vælge hvilken model du ønsker og du ønsker det i Fyr, Mahogni eller Alu/træ og i hvilken farve og størrelse du ønsker.

Kombivindue
Bondehusvindue med funktion

Kombivinduer

Bondehusvinduer

 Hvis du ønsker at beregne en pris på et vindue i din størrelse, kan du blot klikke på vinduesnavnet under modellen.

Dannebrogsvinduer
Sidehængte vinduer

Dannebrogsvinduer

Sidehængte vinduer

 
Hvis du ønsker at beregne en pris på et vindue i din størrelse, kan du blot klikke på vinduesnavnet under modellen.
Topstyret vindue
kombivindue - vinterstueelement

Topstyrede vinduer

Kombivinduer / vinterstuer

 Fastkarmsvinduer  kan du naturligvis også beregne en priser på, selvom de ikke er vist som 3D modeller.


Danske Vinduer og Døre | Udstilling og Produktion: Cedervej 5 - 9, 7400 Herning | tlf. 96277400 | info@danske-vinduer.dk


All rights reserved - Danske-Vinduer - Copyright © 2018