Danskproduceret

Dørguide

Danske Vinduer og Døre har et komplet sortiment af Energidøre og Energivinduer, alle med 10 år's garanti.
Her har vi i rigtig mange år produceret kvalitets Vinduer og Døre fra vores egen fabrik i Danmark til hele Europa.
Her er der ingen Vinduer og Døre som ikke kan holde til fugtigheden her i Danmark, kun kvalitets elementer lavet til det danske klima og som vil være til glæde og gavn for vores kunder i rigtig mange år.

Vi producerer Vinduer og Døre i FSC og DVC certificeret imprægneret Kerne Fyrtræ min. 90 % kerne, Mahogni Vinduer og Døre af sorten Sapeli samt Aluminium/træ Vinduer og Døre med enten Fyrtræ eller Mahogni på den indvendige side og Aluminium på hele den udvendige side så det er vedligeholdelsesfrit og aldrig skal males. 

Glas er altid det bedst isolerende energiglas med varmekant vi kan få fra Pilkington glas Danmark A/S, som er den bedste glasproducent på markedet.  Til træ/alu kan man i prisberegneren vælge om glasset skal være 2 eller 3 lags

Vi bruger kun de bedste materialer.. se mere her..

Se også 3D animerede vinduer her...

Her kan du finde alle informationer om vor produkter ( Link til informationer )


Her kan du se en oversigt over vores forskellige typer af yderdøre, og vælge netop den type der passer dig bedst. Har du specielle ønsker, er du også meget velkommen til at sende os et billede eller en illustration, der beskriver dine ønsker.

Har du brug for vejledning eller anden inspiration, giver vi gerne gode råd ganske gratis omkring materialevalg, form, m.v. så kontakt os her eller ring på 96 27 74 00


Vælg Typen af yderdør herunder (Facadedør, Pladedør, Terrassedør, Sideparti, Halvdør osv.)  Du kan senere vælge hvilken model du ønsker og du ønsker det i Fyr, Mahogni eller Alu/træ og i hvilken farve og størrelse du ønsker.

Dobbelte terrassedøre Halvdøre / stalddøre

Dobbelt terrassedør

Halvdør

 
Hvis du ønsker at beregne en pris på en dør i din størrelse, kan du blot klikke på dørnavnet.

 

 Facadedøre
Terrassedøre

Facadedør

 Enkelt terrassedør

 

Pladedøre, Døre med sideparti og Sidepartier kan du naturligvis også beregne en pris på, selvom de ikke er afbilledet med 3D model.

Danske Vinduer og Døre | Udstilling og Produktion: Cedervej 5 - 9, 7400 Herning | tlf. 96277400 | info@danske-vinduer.dk


All rights reserved - Danske-Vinduer - Copyright © 2018