Danskproduceret

Vinduesguide - så du kan kende forskel

Danske Vinduer og Døre A/S har et komplet sortiment af energivinduer og energidøre.
Vi har i mange år produceret kvalitets vinduer og døre på fabrikken i Danmark og leveret til hele Europa. Der er få udenlandske firmaer af vinduer og døre, der har erfaringen med den danske luftfugtighed og det danske klima. Vi producerer kun kvalitetsprodukter, lavet til det Danske klima og som vil være til glæde og gavn for vores kunder i rigtig mange år.

Vi producerer vinduer og døre i FSC certificeret imprægneret kernefyrretræ min. 90% kerne, Mahognivinduer og døre af sorten Sapeli samt Aluminium/træ Vinduer og Døre med enten Fyrtræ eller Mahogni på den indvendige side og Aluminium på hele den udvendige side så det er vedligeholdelsesfrit og aldrig skal males. 

Glas er altid det bedst isolerende med sort varmekant vi kan få fra Pilkington glas Danmark A/S, som er den bedste glasproducent på markedet. Til træ/alu kan man i prisberegneren vælge om glasset skal være 2 eller 3 lags.


Vi bruger kun de bedste materialer.. se mere her..

Se også 3D animerede døre her... 
 
Her kan du finde alle informationer om vor produkter ( Link til informationer )


Her kan du se en oversigt over vores forskellige typer af Energivinduer, og vælge netop den type der passer dig bedst. Har du specielle ønsker, er du også meget velkommen til at sende os et billede eller en illustration, der beskriver dine ønsker.

Har du brug for vejledning eller anden inspiration, vi giver gerne gode råd ganske gratis omkring materialevalg, form, m.v. så kontakt os her eller ring på 96 27 74 00 


Vælg produktyper herunder (topstyret vindue, bondehusvinduer, dannebrogsvinduer, sidehængte vinduer, osv.)  Du kan senere vælge hvilken model du ønsker og om det skal være i kernefyrretræ, Mahogni eller Alu/træ samt hvilken farve og størrelse du ønsker.

Hvis du klikker på typenavnet under billedet, kommer du videre til prisberegneren for det ønskede vindue..

Kombivindue

Bondehusvindue med funktion
Bondehusvinduer

Dannebrogsvinduer

Sidehængte vinduer
Sidehængte vinduer

Topstyret vindue

kombivindue - vinterstueelement
Kombivinduer - vinterstue

 

 Fastkarmsvinduer  Kan du beregne prisen på her > der er desværre ingen 3d model af fastkarmsvinduer.

Danske Vinduer og Døre | Udstilling og Produktion: Cedervej 5 - 9, 7400 Herning | tlf. 96277400 | info@danske-vinduer.dk


All rights reserved - Danske-Vinduer - Copyright © 2018