Danskproduceret

Vinduesfabrikken i Herning

Bemærk vi har flyttet kontoret og udstillingen til nye og bedre lokaler:

Ny adresse:

Cedervej 5-9
7400 Herning

Hos Danske Vinduer og Døre er vi så stolte af vores danske håndværk, at alle er velkommne til at besøge fabrikken. Her kan man med egne øjne se kvaliteten af vores vinduer og døre, for herefter at sammenligne med andre vinduer og døre på markedet.

Mange sælger desværre såkaldte "Danske vinduer" fra et dansk salgskontor og kalder dem derfor for Danske vinduer, men får dem så produceret billigt i udlandet til en fælles europæisk standard som desværre ikke altid er lige holdbare i Danmark. Vi sælger og producerer selv alle vores produkter til det danske klima på fabrikken i Herning, så her er der ingen produkter fra udlandet der ikke kan holde til det danske vejr, men kun gennemtestede gode danske vinduer og døre til det danske folk.

Vi bruger kun det bedst mulige træ, kvalitetsbeslag fra Assa-Abloy, Fix, Ruko, Habo og Ipa beslag, maler med den kendte Akzo-Nobel maling og bruger Energiglas med varmekant fra Pilkington Glas. Vi gennemtester og forbedrer løbende vores produkter og er sikre på kvaliteten. 

Se mere om det her eller kom forbi udstillingen.

Link til flere Informationer

Link til Rutevejledning

Herunder kan du se billeder fra vinduesfabrikken i Herning

Danske Vinduer og Døre | Udstilling og Produktion: Cedervej 5 - 9, 7400 Herning | tlf. 96277400 | info@danske-vinduer.dk


All rights reserved - Danske-Vinduer - Copyright © 2018