Danskproduceret

Vinduer - guide: find det rigtige vindue


Danske Vinduer og Døre  har et komplet sortiment af energivinduer og energidøre.
Her har vi i rigtig mange år produceret kvalitets vinduer og døre fra vores egen fabrik i Danmark til hele Europa. Her er der ingen Vinduer og Døre fra udlandet som ikke kan holde til fugtigheden her i Danmark, kun kvalitets elementer, lavet til det Danske klima og som vil være til glæde og gavn for vores kunder i rigtig mange år.

Vi producerer vinduer og døre i DVC og FSC certificeret kernefyrretræ min. 90 % kerne, mahogni vinduer og døre af sorten Sapeli samt Aluminium/træ vinduer og døre med enten Fyrtræ eller Mahogni på den indvendige side og Aluminium på hele den udvendige side så det er vedligeholdelsesfrit og aldrig skal males. 

Glas er altid det bedst isolerende med sort varmekant vi kan få fra Pilkington glas Danmark A/S, som er den bedste glasproducent på markedet.  Til træ/alu kan man i prisberegneren vælge om glasset skal være 2 eller 3 lags.


Vi bruger kun de bedste materialer.. se mere her..

Se også 3D animerede døre her... 
 
Her kan du finde alle informationer om vor produkter ( Link til informationer )Her kan du se en oversigt over vores forskellige typer af Energivinduer, og vælge netop den type der passer dig bedst. Har du specielle ønsker, er du også meget velkommen til at sende os et billede eller en illustration, der beskriver dine ønsker.

Har du brug for vejledning eller anden inspiration, vi giver gerne gode råd ganske gratis omkring materialevalg, form, m.v. så
kontakt os her eller ring på 96 27 74 00 


Vælg Typen herunder (Topstyrret, Bondehus vinduer, Dannebrogs vinduer, Sidehængte vinduer, osv.)  Du kan senere vælge hvilken model du ønsker og du ønsker det i Fyr, Mahogni eller Alu/træ og i hvilken farve og størrelse du ønsker.

   Bondehusvindue med funktion
Bondehusvinduer med
25 eller 44 mm. sprosser.

  Læs mere om Bondehusvinduer...

                                      Dannebrogsvinduer

Dannebrogsvinduer i den klassiske stil

 

  Læs mere om Dannebrogsvinduer...
     Sidehængte vinduer

Sidehængte vinduer
moderne og i klassisk stil.

 

  Læs mere om Sidehængte vinduer...
     Topstyret vindue

Topstyrede vinduer
- praktiske, tidsløse og enkle

 

  Læs mere om topstyrede vinduer...
     Kombivindue

Kombivinduer er kombinations vinduer (Fastkarm/topstyret)

 

  Læs mere om kombivinduer...
     
Fastkarmsvinduer for et større lysindfald    Læs mere om fastkarmvinduer...

 

Se også vores produktguide til døre her

Link til forsiden 

 

Danske Vinduer og Døre | Udstilling og Produktion: Cedervej 5 - 9, 7400 Herning | tlf. 96277400 | info@danske-vinduer.dk


All rights reserved - Danske-Vinduer - Copyright © 2018