Danskproduceret

25 mm Luxus energi alu-stilsprosse til Træ/Alu og kernetræs- vinduer og døre

10. november 2013

Danske Vinduer og Døre har lanceret en ny sprossetype så der nu er tre forskellige sprossetyper at vælge i mellem. Den nyeste sprosse hedder en Luxus energi alu-stilsprosse og den er lavet for at efterligne sprosser på kittede vinduer, men med en meget bedre isolering. Læs mere om sprosser og se billeder herunder.


Du kan nu vælge mellem tre forskellige sprossetyper:

  • Alm. 44 mm sprosser, hvor sprossen "deler vinduet op" i mindre rudeflader, da sprossen er gennemgående.
    Med 44 mm. sprosser kan man sætte Alubundglaslister på sprossen, hvilket man ikke kan på stilsprosser, hvor man kun kan sætte Alubundglaslister i bunden af rammen.  (Se billeder her)

  • 25 mm stilsprosser, hvor sprossen er mindre end sprossen på 44mm. og dermed mere elegant og enkel i sit udtryk. Denne sprossetype er påklæbet på en hel rude hvilket giver en bedre isolering og et større lysindfald.  Ruden er delt op i felter via aluindlæg, som går inde i ruden så det ser pænt og rigtigt ud. Den indvendige sprosse er med en elegant afrundet profil og den udvendige sprosse er mere enkel. (Se billeder her)

  • 25 mm. Luxus stilsprosser, hvor sprossen er minimal og passer godt i arkitektur med et flot gammel Dansk design.  Denne sprossetype er påklæbet på en hel rude hvilket giver en bedre isolering og et større lysindfald. Ruden er delt op i felter via aluindlæg, som går inde i ruden så det ser pænt og rigtigt ud. Den indvendige sprosse er med en elegant afrundet profil og den udvendige sprosse er mere enkel. (Se flere billeder herunder)

    !! Hvis man vælger et Alu/træ Vindue eller Dør, vil de udvendige sprosser automatisk være lavet i Aluminium i stedet for Træ.

    Her er billeder af den nye Luxus sprossetype set fra yderside og inderside:

25 mm. Luxuxsprosser set udefra. 25 mm. Luxuxsprosser set udefra.
25 mm Luxus stilsprosse set udefra  
25 mm. Luxuxsprosser set udefra. Luxus-alu-energisprosse
 25 mm Luxus stilsprosse set udefra  


25 mm. stilsprosse set indefra Stilsprosser set fra indersiden
25 mm Luxus stilsprosse set indefra  
25 mm Luxus stilsprosse set indefra  


!! Hvis man vælger et Alu/træ Vindue eller Dør, vil de udvendige sprosser automatisk være lavet i Aluminium i stedet for Træ.


Se også flere billeder af Alu/Træ elementer her.Tilbage til Danske vinduers forside

 

 

Danske Vinduer og Døre | Udstilling og Produktion: Cedervej 5 - 9, 7400 Herning | tlf. 96277400 | info@danske-vinduer.dk


All rights reserved - Danske-Vinduer - Copyright © 2018