Danskproduceret

Træ/Alu Energivinduer med 3 lags glas i Energiklasse A !!

18. juli 2011

Vi kan nu levere Energiklasse A Træ/alu EnergiVinduer og EnergiDøre med 3 lags SuperLavenergi glas der har en helt utrolig lav u-værdi på kun 0,5 w/m2k.  Glasset kan tilvælges når man har valgt Alu/træ til en af vor mange modeller af Energivinduer eller Energidøre. Bemærk at karmdybden er 143mm på vinduer og døre med 3 lags glas. Træ-alu Energivinduer og Energidøre med 3 lags glas har samtidig hele 3 tætningslister så elementet er ekstra tæt og sikret mod vind og vejr lige meget hvor men monterer det.    Herunder finder du billeder og en vejledning til beregning af priser.


3 Lags Træ/alu set indefra 3 Lags Træ/alu set udefra
3 lags vindue set fra indersiden 
3 lags vindue set fra ydersiden 
3 Lags Træ/alu i farven Granit 40 3 Lags Træ/alu i farven Ral 9005 Sort / glans 35
2 fags Dannebrogs vindue model Db2-1111 med 3 lags glas.  Farven er Granit 40  Dobbelt terrassedør model T2-13 med 3 lags glas og 56 mm. sprosser i stedet for 25 mm. sprosser. 25 mm. sprosser er standard.  Farven er Granit 40

 

  Hvordan regner jeg prisen på 3 lags træ/alu ?

1: Vælg den type vindue eller dør du ønsker i menuen til venstre.

2: Vælg Alu/Fyr eller Alu/Mahogni

3: S
kriv målene ind i felterne til bredde og højde    (Prisen er nu Træ/alu med 2 lags glas)

4: Vælg 3-Lags energirude 0,5 med varmekant i rubrikken Rude   (Prisen vil nu komme frem med 3 lags glas)

5: Fortsæt med at vælge farver og retning osv. for at få vinduet eller døren som du ønsker den.

6: Til sidst kan du lægge varen i indkøbskurven og sende det som et tilbud til dig selv og os (Vi får en kopi af tilbuddet så du bare kan ringe til hvis tilbuddet skal sættes i ordre) eller du kan sende det som en ordre hvor vi så fremsender rigtige produktionstegninger til dig, som du så godkender, før noget går i gang i produktionen her i Herning.

 

 

Ring endelig hvis du er i tvivl om det mindste !!


Hvad er U-værdi?
En U-værdi er Isoleringsevnen i en konstruktion - f.eks. et vinduesglas - angives med en U-værdi, også kaldet transmissionskoefficient. Jo mindre U-værdien er, desto bedre er konstruktionen isoleret.

Info: 3-lags glas
Fordelen ved 3-lags glassene er som beskrevet en væsentlig forbedring af isolationsværdien. Den bedre isolering betyder dog også at der er større sandsynlighed for dugdannelser på ydresiden af glasset, specielt i morgentimerne. 

 
 


Danske Vinduer og Døre | Udstilling og Produktion: Cedervej 5 - 9, 7400 Herning | tlf. 96277400 | info@danske-vinduer.dk


All rights reserved - Danske-Vinduer - Copyright © 2018