Danskproduceret

Superlavenergiglas med Varmekant i alle Vinduer og Døre uden beregning.

13. juli 2008

Danske Vinduer og Døre leverer alle vinduer og døre med superlavenergi og varmekant i glasset. Og selvfølgelig UDEN beregning fordi det har så stor betydning for glassets isoleringsevne og alt andet ville være tosset...

Varmekanten medfører en lang række fordele, og gør Vinduer og Døre endnu mere energirigtige.

Varmekanten er næsten ikke synlig, men kigger man godt efter, vil man se, at den ordinære sølvfarvede metalramme mellem de to lag glas er erstattet af en sort kulfiberfiberliste. Det er denne liste, der er varmekanten.

Varmetabet i denne type liste er langt mindre end i en ordinær metalramme, som findes i standard energiruder. Varmekant er "en varm kant" fordi den ikke leder kulden gennem glasset.

Af samme årsag vil der ikke være den samme type kuldebro i et vindue med varmekantglas, og risikoen for kondensdannelser er derfor også langt mindre.

Så kort fortalt: Glas med varmekant gør energiruder endnu mere energirigtige.

Du kan læse mere om glas med varmekant hos vores leverandør Pilkington: www.pilkington.dk - eller du kan kontakte os for flere oplysninger.

Ønsker du det bedst isolerende glas kan man sammen med Alu/træ vælge 3 lags superlavenergi termoglas med en helt utrolig lav U-værdi på kun 0,5 ( Bemærk, 3 lags kan kun laves i alu/træ elementer )

 

Danske Vinduer og Døre | Udstilling og Produktion: Cedervej 5 - 9, 7400 Herning | tlf. 96277400 | info@danske-vinduer.dk


All rights reserved - Danske-Vinduer - Copyright © 2018