Danskproduceret

Produktdetaljer i 3D

Vil du vide mere om Danske Vinduer og Døres principper for fremstilling af kvalitetselementer , indbyder vi dig til at kigge nærmere på vores to præsentationsfilm. De er udformet som 3 dimensionelle grafiske fremstillinger, som tager dig en tur rundt om elementet.

Du kan selv vælge, om du ønsker at se detaljer om døre eller vinduer. Klik blot på nedenstående billeder, og filmen vil begynde at loade (bemærk: internethastighed og opsætning på PC kan influere på afviklingen af filmen. Har du problemer med at få vist filmen, kan du eventuelt klikke på linket under billedet). God fornøjelse.

3D vindue   3D model af dør
Klik og se filmen om "Vinduer og detaljer"
(åbner i nyt vindue)
  Klik og se filmen om "Døre og detaljer" 
(åbner i nyt  vindue)

Hvis du ønsker at se flere 3D modeller af de forskellige typer af Vinduer eller Døre, har vi samlet en repræsentant for hver modeltype på en anden side herunder.

Følg dette link hvis du vil se de forskellige modeltyper af Vinduer og hvorfor nogle modeller hedder "Topstyret", mens hedder "Bondehusvinduer"  eller "Sidehængte vinduer"

Følg dette link for at se billeder af Beslag og forskellige Sprossetyper.

Danske Vinduer og Døre | Udstilling og Produktion: Cedervej 5 - 9, 7400 Herning | tlf. 96277400 | info@danske-vinduer.dk


All rights reserved - Danske-Vinduer - Copyright © 2018